Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Uw dak vernieuwen voor veilig en comfortabel wonen

Een goed gefundeerd dak, dat stevig verankerd zit en helemaal gaaf is, zorgt ervoor dat u veilig en comfortabel van uw woning gebruik kunt maken. Om ervoor te zorgen dat uw dak altijd in een goede staat is, is het verstandig om regelmatig uw dakbedekking te controleren en tijdig het dak te laten vernieuwen, indien nodig.

Ook kunt u ervoor kiezen om deze dakinspectie te laten uitvoeren door de professionals van Dakservice Midden Nederland. Onze ervaren medewerkers komen dan vrijblijvend langs, om het dak te beoordelen en u uitleg te geven. Dit om eventueel over te gaan tot onderhoud of vernieuwing.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Waarom kiezen voor uw dak vernieuwen door Dakservice Midden Nederland?

 • Met onze jarenlange ervaring zijn we de ware specialist in dakwerken
 • We werken in heel Midden Nederland, dus ook in uw woonplaats
 • We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Ook voor spoedreparaties aan uw dak zit u bij ons helemaal goed
 • Profiteer van onze gratis dakinspectie
 • Wij werken uitsluitend met professionele dakdekkers
 • Onze service is altijd razendsnel en flexibel

Uw dak vernieuwen om lekkages te voorkomen of te verhelpen

Dakbedekking als bitumen of dakpannen werkt alleen optimaal wanneer deze netjes gelegd is en onbeschadigd is. Er zijn echter meerdere oorzaken aan te wijzen waardoor ze licht beschadigd of zelfs kapot kunnen raken. Is dit bij uw dak het geval? Schakel dan gelijk de Dakservice Midden Nederland in. We komen dan langs en gaan direct aan de slag met professioneel uw dak vernieuwen. Op deze manier kunnen lekkages in de kiem gesmoord worden of zelfs geheel voorkomen worden.

Kies voor uw dak vernieuwen om de situatie veiliger te maken

Onder meer door stormen en door werkzaamheden in uw buurt waarbij veel trillingen vrijkomen kunnen er kleine scheurtjes ontstaan in het voegwerk van uw dak of in het bitumen. Ook kunnen de dakpannen hierdoor verschuiven of zelfs van het dak afwaaien. Kies in dit geval altijd voor uw dak vernieuwen door onze professionele dakdekkers, zodat de situatie weer helemaal veilig wordt.

Ook voor spoedreparaties aan uw dak

Heeft uw dak flinke schade opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een storm of een omgevallen boom? Dan is het natuurlijk zaak om deze schade zo snel mogelijk te verhelpen. Neem voor een spoedreparatie aan uw dak dan ook direct contact met ons op. Onze specialisten komen dan direct langs en zullen nog diezelfde dag uw dak vernieuwen, ook als dit betekent dat we ’s avonds nog voor u aan de slag moeten. U kunt bij ons terecht voor spoedreparaties aan de nokvorsten, schoorsteen en dakbedekking en voor het direct verhelpen van een daklekkage in uw woning.

Uw dak vogelwerend laten maken

Uw dak is voor de vogels in de omgeving al snel een heerlijk plekje waar ze kunnen nestelen. Het afval dat ze achterlaten zorgt er in veel gevallen echter voor dat uw dakgoten verstopt raken, wat op den duur zowel schade toebrengt als een vervelende geur achterlaat. Door uw dak vogelwerend te laten maken door Dakservice Midden Nederland lost u dit probleem heel snel op. We voorzien uw dak van een uitstekende vogelwering, waardoor de gevederde dieren geen nesten meer zullen maken bovenop uw woning en uw dak in betere conditie zal blijven. Neem daarom direct contact met ons op voor het vogelwerend maken of vernieuwen van uw dak, zodat het weer jarenlang meegaat.