Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Regel nu uw spoedreparatie

Heeft u een spoedreparatie nodig voor uw dak in Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Elst? Dan kunt u niet wachten, omdat u al snel geconfronteerd wordt met grote overlast of zelfs ergere schade. Zoals tocht en lekkage bij uw vensters, water onder uw dak door een verschoven dakgoot of lekkage door een losgewaaide bitumen, dakpannen of pvc-dakbedekking. Een goede reden om te kiezen voor de spoedreparatie van Dakservice Midden Nederland. Want wij leveren de beste kwaliteit op de snelste en voordeligste manier. Het resultaat van jarenlange ervaring in de hele regio Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Elst. Neem hiervoor nu contact met ons op!

 • Daklekkage reparaties
 • Dakbedekking reparaties
 • Dakpannen reparaties
 • Schoorsteen reparaties
 • Nokvorst vervanging
 • Voegwerk reparaties

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERBOVEN IN VOOR (SPOED) DAK HULP!

Een spoedreparatie met snelheid

U kunt ons altijd bereiken voor een spoedreparatie. Zelfs in de avonduren verwerken wij uw spoedmelding en sturen onze dakspecialist bij u langs in de regio Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Elst. Dankzij onze gunstige ligging in Deventer komen wij snel bij u langs. Klanten die gevestigd zijn in een straal van 30 kilometer helpen wij doorgaans al op dezelfde dag. En hoewel de snelheid van uw definitieve dakreparatie natuurlijk afhankelijk is van de omvang van uw schade en type dak, verzorgen wij hoe dan ook een grondige noodoplossing om uw directe problemen te stoppen.

Spoedreparaties voorkomen in Nijmegen, Wijchen, Beuningen of Elst?

Niet zelden is schade aan een dak te voorkomen. Zo voorkomt u met eenvoudige periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden grotere problemen en schade. Immers zijn kleine beschadigingen, verstoppingen en verzakkingen snel en goedkoop te verhelpen. Hiervoor bieden wij voordelige onderhoudsabonnementen, voor slechts twee bezoeken per jaar. Veel bedrijven maar ook particulieren in Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Elst maken graag gebruik van deze kostenbesparende dienst.

Nodige nazorg

Bij spoedreparaties is een goede nazorg van groot belang. Wij begrijpen als geen ander dat u volledig op de hoogte wilt zijn van alles rondom (spoed)reparaties. Om die reden verlenen wij u heldere nazorg vlak na de spoedreparatie. Dankzij onze heldere uitleg en adviezen weet u straks precies wat er nodig is om uw pand in oude glorie te herstellen, wat hierin de beste opties zijn, wat dit kan gaan kosten en waar u in de toekomst op moet letten om hoge kosten en spoedreparaties te voorkomen. Voor deze nazorg zijn wij altijd bereikbaar, wanneer en wat voor vragen u ook heeft.

Gestroomlijnde service

Ook bij onze andere diensten mag u de hoogste kwaliteit verwachten. Hiervoor werken wij persoonlijk en op maat, maar wel volgens een goede structuur. Vaste stappen hierin zijn onze inspectie voor hetvaststellen van uw probleem en oplossing, de vrijblijvende offerte die u snel daarna ontvangt, een afspraak na uw akkoord op een voor u geschikt moment en onze professionele nazorg.