Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Dakbedekking reparatie

Laat uw dakbedekking reparatie niet te lang wachten! Heeft u last van lekkages onder uw dak? Wellicht is uw dak dan op bepaalde punten kapot gegaan, door slijtage, wintersweer onder nul, hevige regenval of schade door takken die op uw dak zijn gewaaid tijdens een storm. Naast de inwendige lekkages kunnen er beschadigingen aan uw dak ontstaan, waardoor een dakbedekking reparatie noodzakelijk is.

Voordat een dakbedekking reparatie wordt uitgevoerd wordt eerst goed geïnspecteerd welke reparaties nodig zijn en of de oplossing, alleen bestaat uit een dakbedekking reparatie. Wij lopen uw dak na op beschadigingen en slijtage en kunnen dit, waar mogelijk eventueel direct voor u repareren. In uiterste gevallen is een dakbedekking reparatie, niet voldoende, om alle problemen te verhelpen . Er zal in deze gevallen een deel of de gehele dakbedekking vervangen moeten worden om verdere problemen te voorkomen. Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Oplossingen dakbedekking reparatie plat dak

Er zijn verschillende materialen die oplossingen bieden voor uw dakbedekking voor een plat dak. Deze materialen zijn:

Bitumen: is gemaakt van ruwe aardolie en is het meest gebruikte materiaal, het is per m2 het goedkoopst van alle materialen. De gemiddelde levensduur van bitumen ligt rond de 25 jaar. Bitumen is over het algemeen makkelijk te plaatsen.

PVC: is gemaakt van kunststof, is relatief duurder per m2 dan bitumen en gaat ook ongeveer 25 jaar mee. Het materiaal is net als bitumen over het algemeen redelijk makkelijk te plaatsen.

EPDM: is de laatste jaren een steeds gangbaarder materiaal om te gebruiken in dakbedekking. Het is van hogere kwaliteit dan PVC en bitumen en gaat daardoor ruim 40 jaar mee. De prijs van EPDM per m2 is ongeveer gelijk aan PVC, echter is het plaatsen van EPDM een meer tijdrovende klus dan bij PVC of bitumen.

Groen dak: Een ecologische oplossing voor uw dakbedekking is het plaatsen van een groen dak. Dit bestaat uit grassen, mossen en kruiden. Een groen dak gaat gemiddeld ongeveer 60 jaar mee. Een groen dak heeft echter wel een goede ondergrond, veelal in de vorm van PVC of bitumen. Het is tegelijkertijd ook de duurste variant en kost het meeste tijd.

Oplossingen dakbedekking reparatie hellend dak

Dakpannen: klei, beton en leien: Een betonnen dakpan gaat gemiddeld 30 jaar mee en is de goedkoopst variant. Een dakpan van klei gaat gemiddeld 50 jaar mee is is de duurste dakpan. Daar tussenin zit de leien dakpan die ongeveer 40 jaar meegaat.

Metaalplaten: koper, aluminium en zink: Aluminium is de goedkoopste en meest flexibele plaat die er is. Deze plaat gaat ongeveer 50 jaar mee. De zinkplaten zijn de meest duurzame en gaan ongeveer 100 jaar mee. Daar tussenin zit de kopere plaat die ongeveer 80 jaar meegaat maar wel het duurste is.

Rieten dak: Buiten de dakpannen en platen kunt u ook kiezen voor een rieten dak. Een rieten dak wordt tegenwoordig als een luxe product gezien. Het gaat ongeveer 45 jaar mee maar heeft veel onderhoud nodig om 45 jaar mee te gaan.