Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Vogelwering

Wij kunnen, naast reparatie of vervanging van dakpannen, uw woning voorzien van vogelwering onder uw dakpannen. Met deze vogelwerende materialen, blijft uw dak vrij van vogelnesten en de gevolgen hiervan. Vogels nestelen zich graag aan de rand van een dak waardoor een verstopping in dakgoten kan ontstaan, met als gevolg, dat het water niet goed wordt afgevoerd. Door de slechte afvoer voert het water naar plaatsen, die mogelijk niet tegen langdurige blootstelling kunnen, waardoor schade in verschillende vormen kunnen ontstaan.

Het voordeel van goede vogelwerend materiaal, is dat uw daken minder kans lopen op schade of verstoppingen, waardoor mogelijke lekkages en slijtages worden geminimaliseerd.

Nog een voordeel van vogelwerend materiaal, is dat vogels hun afscheiding in het dak doen, dit kan zorgen voor schimmel, met als gevolg, houtrot van uw dakplaten. Ook nemen vogels allerlei ongedierte het dak mee in, dit wat in sommige gevallen kan zorgen voor overlast.

Vogels kunnen ook voor overlast zorgen, in gevallen van geluidsoverlast van gerommel of gefluit onder de pannen. Dit kan zowel ‘s-nachts en ‘s-ochtends vroeg het geval zijn.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wanneer is vogelwering noodzakelijk?

In principe kan vogelwering voor iedere woning een goede uitkomst bieden om mogelijke problemen te voorkomen. Vogels die zich nestelen bij uw gevel of dakgoot kunnen niet alleen verstoppingen veroorzaken maar kunnen ook het materiaal kapot maken. Kapot materiaal kan vervolgens weer een hoop nadelige gevolgen met zich meebrengen zoals lekkages, rotte plekken en afbrokkelend materiaal. Daarnaast kan het lawaai en de troep van verschillende vogels (bijvoorbeeld kraaien, meeuwen of duiven) nog tot een bijkomen onaangename situatie leiden.

Welke mogelijkheden in vogelwering zijn er?

Er zijn verschillende type vogelwering zoals vogelpennen, elektrische wering via zwakstroom, draadpinnen of geluidsspecifieke wering. De meest toegankelijke en meest gebruikte vogelwering is de vogelpen, deze is in de bovenstaande afbeelding zichtbaar. Met deze oplossing wordt er gezorgd dat vogels zich niet kunnen nestelen tussen dakgoten en dakpannen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan contact op met Dakservice Midden Nederland.