Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Daklekkage repareren

Lekkages aan daken zijn een grote ergernis voor veel woningbezitters, niet alleen omdat de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen is, maar ook omdat de schade vaak moeizaam te repareren valt. Lekkages zorgen voor verschillende schades, zoals rottende plekken in het houtwerk, schimmelvorming en mogelijke schade aan materiaal dat binnen staat. Het is niet altijd duidelijk hoe een lekkage ontstaan is.

Met de lekkagedienst van Dakservice Midden Nederland wordt de bron van de lekkage voor u opgezocht en waar mogelijk eventueel direct voor u gerepareerd. Mocht de schade niet direct te repareren zijn, dan zorgen wij voor een gepaste tijdelijke oplossing en komen we de volgende dag terug om de gehele reparatie uit te voeren.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Wij bellen u terug wanneer het u uitkomt! Laat hieronder uw gegevens achter.

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Telefoonnummer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Oorzaken lekkage onder uw dakdekking

Lekkages kunnen op meerdere manieren ontstaan onder uw dakbedekking. Zo kan er bij een hevige regenbui water onder uw dakpannen komen, wat vervolgens doorsijpelt langs het houtwerk van uw woning. Andere oorzaken zijn verstopte dakgoten, scheuren in dakleer (veelal bij platte daken) of door slijtage aan uw schoorsteen.

Om lekkages aan uw dakbedekking tegen te gaan raden we u aan uw dakbedekking eens per half jaar te laten controleren door een erkende dakspecialist. Zo worden beginnende problemen direct voor u gevonden en opgelost! Dergelijk onderhoud is mogelijk bij de lekkagedienst van Dakservice Midden Nederland, wij kunnen snel en effectief de daklekkage opsporen en repareren.

Daklekkage repareren door nieuwe dakbedekking te plaatsen

Kleine beschadiging aan een dak lijken niet altijd noodzakelijk te zijn om te laten repareren, omdat het meestal om kleine plekken gaat wordt er gedacht! Helaas kunnen de gevolgen bij dit soort nalatigheid behoorlijk groot zijn. Bijvoorbeeld tijdens flinke hagel- of regenbuien kunt u te maken krijgen met een lekkage die alsmaar erger wordt. Wanneer het regenwater tussen de dakbedekking door naar het houtwerk sijpelt heeft dit op de langere termijn rottende plekken in uw hout tot gevolg. Dit is niet alleen lastig te repareren, uiteraard is het ook gevaarlijk als uw houtwerk steeds verder gaat rotten. Dus heeft u last van een daklekkage dan is het verstandig direct actie te ondernemen, anders bestaat de kans dat uw dakbedekking volledig moet worden vervangen. Uw daklekkage repareren kan snel en voordelig bij Dakservice Midden Nederland.