Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Professionele dakreparaties nodig?

Heeft uw pand professionele dakreparaties nodig, dan zoekt u de beste vakmensen van Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg. Want uw probleem behoeft een maatgerichte oplossing, die even snel als vakkundig volbracht wordt. In Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg schakelt men hiervoor Dakservice Midden Nederland in. Want dan profiteer je van absolute expertise, ervaring en vakmanschap. Of het nu gaat om dakreparaties bij gevels, dakgoten, nokvorsten, schoorstenen of andere gedeelten. Neem hiervoor nu contact met ons op en ontvang direct een gratis dakinspectie.

Dakreparaties: nooit uitstellen

Wij raden iedereen aan om dakreparaties niet uit te stellen. Dit omdat problemen in een vroeg stadium nog eenvoudigen goedkoop opgelost kunnen worden. Wacht men net even te lang, dan worden kleine problemen snel groot. Een plotselinge regenbui, harde windstoten of verstoppingen kunnen dan daklekkage en andere schade veroorzaken. Dit voorkomt u met een eenvoudige preventieve dakinspectie, slechts tweemaal per jaar. Veel particulieren en bedrijven in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg maken hiervoor gebruik van onze voordelige onderhoudscontracten.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERBOVEN IN VOOR (SPOED) DAK HULP!

Onze dakreparaties in 5 stappen

1. Inspectie
Voordat wij beginnen met onze dakreparaties, voeren wij grondige dakinspecties uit. Hiermee achterhalen wij precies de oorzaak, zodat een afgemeten oplossing mogelijk is. Dakinspecties verzorgen wij kosteloos in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg.

2. Offerte
Binnen slechts 3 werkdagen na onze dakinspectie ontvangt u onze offerte, waarin alle werkzaamheden, materiaal- en personeelskosten zijn opgenomen.

3. Afspraak
Geeft u uw akkoord, dan kunt u direct een afspraak met ons maken op een tijdstip en dag van uw voorkeur. Bij nood realiseren wij direct een dakreparatie, of een noodoplossing als wij langer nodig hebben.

4. Evaluatie
Evalueren na dakreparaties is waardevol, hebben wij gemerkt in onze vele werkzaamheden in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg. Dit is een mooi moment om alle werkzaamheden door te nemen en de laatste vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de duurzaamheid en het onderhoud van uw dak. Alle vragen die u heeft beantwoorden wij.

Altijd op maat in de hele regio Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg

Eigenlijk bestaan standaard dakreparaties niet. Immers zijn er zoveel verschillende daken en hierdoor zoveel verschillende problemen. De vorm, materialen, leeftijd en afwerking zorgen voor een unieke wisselwerking. Zo kan een bitumen dak scheuren oplopen en regenwater doorlaten, een keramieken dakbedekking kan verschuiven, een nokvorst kan loslaten, een schoorsteen kan lekken, een betonnen dak kan betonrot en scheuren oplopen. Gelukkig herkent Dakservice Midden Nederland deze en andere problemen direct en weten wij precies welke oplossing het meest geschikt is. Dit dankzij onze brede technische expertise en jarenlange ervaring in het verzorgen van dakreparaties in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken en Bunschoten-Spakenburg.