Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

 • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
 • Flexibele en snelle service
 • Vakkundige dak specialisten
 • 24/7 bereikbaar

Vakkundige dakreparatie Nijmegen

Heeft u last van een daklekkage? Heeft u vochtplekken waargenomen of er sijpelt water door? In sommige gevallen zijn er zelfs ook scheuren te zien. Dan is het verstandig om direct in te grijpen om verdere schade te voorkomen..

Dakreparatie is een lastig klusje. Werken op grote hoogtes, verschillende daken en materialen waardoor altijd een specialist moet worden ingeschakeld. Hiervoor schakelt u Dakservice Midden Nederland in dat actief is in de regio Nijmegen. Wij bieden oplossingen op maat vanuit onze jarenlange ervaring en expertise. Door snel in te grijpen bespaart u kosten en voorkomt u grotere problemen op de lange termijn. Neem daarom nu contact met ons op voor een gratis inspectie en advies. Geheel vrijblijvend. Dakrenovatie in Nijmegen begint bij Dakservice Midden Nederland.

U krijgt bij ons een gratis eerste inspectie. Wij zullen de precieze oorzaak van uw schade snel achterhalen en deze met een gepaste oplossing verhelpen. Of dit nu te maken heeft met schimmelvorming, slijtage, lekkage of verstopping. Hiermee heeft Dakservice Midden Nederland grote ervaring opgedaan in heel de regio Nijmegen.

Binnen een dag zijn we bij u op locatie om een degelijke en duurzame oplossing te bieden.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERBOVEN IN VOOR (SPOED) DAK HULP!

Oorzaken lekkage onder uw dakdekking

Lekkages kunnen op meerdere manieren ontstaan onder uw dakbedekking. Zo kan er bij een hevige regenbui water onder uw dakpannen komen, wat vervolgens doorsijpelt langs het houtwerk van uw woning. Andere oorzaken zijn verstopte dakgoten, scheuren in dakleer (veelal bij platte daken) of door slijtage aan uw schoorsteen.

Om lekkages aan uw dakbedekking tegen te gaan raden we u aan uw dakbedekking eens per half jaar te laten controleren door een erkende dakspecialist. Zo worden beginnende problemen direct voor u gevonden en opgelost! Dergelijk onderhoud is mogelijk bij de lekkagedienst van Dakservice Midden Nederland, wij kunnen snel en effectief de daklekkage opsporen en repareren.

Daklekkage repareren door nieuwe dakbedekking
Niet iedereen vindt het direct nodig om een kleine beschadiging aan de daken te laten repareren, omdat het vaak om kleine plekken gaat. Toch kunnen de gevolgen bij nalatigheid behoorlijk groot worden. Bij hevige regenval kunt u te maken krijgen met toenemende lekkage tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking, met rottende plekken in uw hout tot gevolg.

Dit is niet alleen lastig te repareren, het kan ook gevaarlijk zijn als uw houtwerk steeds verder gaat rotten. Heeft u last van een lekkage dan is het verstandig direct in te grijpen, anders bestaat de kans dat uw dakbedekking volledig moet worden vervangen. Uw daklekkage repareren kan snel en effectief bij Dakservice Midden Nederland.

Dakrenovatie Nijmegen

Dakservice Midden Nederland beheerst alle producten en materialen zoals dakpannen, bitumen, leisteen, klei en beton. De hierbij horende problemen vormen dus geen uitdaging voor ons. Ze springen juist meteen in het oog, en daarmee ook de oplossing. U kunt ons in de regio Nijmegen inschakelen voor de volgende diensten:

 • Dakonderhoud
 • Dakbedekking-reparatie
 • Daklekkage-reparatie
 • Dakpannen-vervanging
 • Nokvorst-vervanging
 • Schoorsteen-reparatie
 • Voegwerk-reparatie
 • Vogelwering-installatie

Vakkundige dakreparatie in Nijmegen en omstreken

Snelle service

Omdat u niet te lang wilt wachten op een oplossing, is onze service snel en doortastend. Overal in de regio Nijmegen zijn wij snel op locatie. Voor een dakreparatie voert onze deskundige eerst een grondige inspectie uit, waarna u de oorzaak, oplossing en andere zaken helder krijgt uitgelegd. Indien nodig krijgt u een tijdelijke noodoplossing, zodat ernstige lekkage of andere overlast meteen stopt.

Offerte

Al binnen drie dagen na de inspectie krijgt u een vrijblijvende offerte, met transparante informatie over alle materialen en kosten. Hierna spreken wij de datum en het tijdstip af voor uw dakreparatie. Na de dakreparatie volgt de evaluatie, met daarin volop ruimte voor vragen. Zelfs als u daarna nog meer wilt weten mag u contact met ons opnemen.

Professionele werkzaamheden

Na een akkoord op een offerte wordt een geschikte datum en tijd afgesproken om de werkzaamheden te voltooien. Bij werkzaamheden die niet binnen een dag kunnen worden voltooid wordt gekeken welke gepaste oplossingen u het best schikken.