Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Waarom Dakservice Midden Nederland?

  • Jarenlange kennis en ervaring in dakwerken
  • Flexibele en snelle service
  • Vakkundige dak specialisten
  • 24/7 bereikbaar

Dakreparaties en andere diensten in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek

Zijn er dakreparaties nodig voor een vervelend probleem? In Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek schakelt men hiervoor Dakservice Midden Nederland in. Of het nu gaat om schade zoals lekkage, gevelbeschadigingen, vochtplekken of andere problemen. Allemaal hebben ze als kenmerk dat ze in razend tempo uitgroeien tot grotere problemen. Bovendien ontstaat er veel onzekerheid: door de verscheidenheid aan daken, dakbedekkingen en schade weet je niet zomaar waarje aan toe bent. Wilt u zo snel mogelijk zowel zekerheid als een hoogwaardige oplossing? Vraag dan nu onze gratis dakinspectie aan, zodat u een perfecte oplossing op maat krijgt. Neem hiervoor nu contact met ons op en laat ons langskomen in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen of Kootwijkerbroek.

Direct contact opnemen

[]
1 Step 1
Voor- en achternaam
Woonplaats (optioneel)
Telefoonnummer
Bericht
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

VUL HET CONTACTFORMULIER HIERBOVEN IN VOOR (SPOED) DAK HULP!

Onze werkzaamheden:

Voegwerkreparaties
Wij verzorgen hoogwaardig voegwerk, omdat dit vaak nodig is bij dakreparaties. Door slijtage, noodweer of eerdere klussenmaar er geregeld professioneel gevoegd worden om lekkage te stoppen en het pand weer op te knappen.

Dakpannenvervanging
Omdat dakpannen zowel functioneel als esthetisch belangrijk zijn, besteden wij veel aandacht aan het professioneel vervangen van uw dakpannen. De nieuwe pannen moeten passen bij de stijl van uw huidige dakpannen en perfect liggen om nieuwe problemen te voorkomen. Daarom gebruiken wij hierbij identieke of zeer gelijkende dakpannen voor alle panden in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek.

Nokvorstenvervanging
Het vervangen van nokvorsten is zeer belangrijk. Want deze gebogen of gehoekte dakpannen geven stevigheid aan de dakzijden van hoekdaken. Juist hier ontstaat door het Nederlandse grillige weer vaak slijtage aan het voegwerk en andere schade met onvermijdelijke lekkage.

Installatie vogelwering
Ter voorkoming van vuil en schade door vogels installeren wij vogelweringen, die ondanks hun effectiviteit niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Dakonderhoud
Met periodiek dakonderhoud voorkomen wijonnodige schade en kosten, gezien kleine reparatiesen reinigingen weinig tijd en geld kosten. Hiervoor bieden wij voordelige contracten voorterugkerende dakinspecties en onderhoudswerkzaamheden.

Deskundige dakreparaties nodig?

Wij verzorgen alle professionele diensten voor daken in Barneveld, Lunteren, Voorthuizen en Kootwijkerbroek. Zo verzorgen wij:

Dakinspecties
Onze dakinspecties maken precies duidelijk waar u aan toe bent.U kent de oorzaak, de oplossing en maatregelen die nodig zijn om toekomstige daklekkage en andere problemen te voorkomen. Hierover geven wij u heldere uitleg en antwoorden. Voor noodgevallen zijn wij zelfs op elk moment beschikbaar.

Dakreparaties
Wij verzorgen dakreparaties voor alle soorten daken en dakbedekkingen. Of het nu gaat om betonnen, pvc-, bitumen of houten daken.

Schoorsteenreparaties
Schoorstenen zijn vaak relevant bij dakreparaties. Hier ontstaat vaak lekkage, omdat er vocht achterblijft en voegwerk afbrokkelt. Voor de veiligheid maar ook het aanzien van uw pand is het belangrijk hierbij voorzichtig te werk te gaan.